Bugatti показала дуже дороге авто (Фото)

Французький автовиробник представив на автошоу в Женеві особливу версію гіперкара Chiron, яку присвятили 110-річному ювілею марки

Засноване на спортивній модифікації Chiron Sport ювілейне купе під назвою «110 ans Bugatti» буде випущено обмеженою серією – всього 20 екземплярів. Всі автомобілі отримають кузова особливого відтінку Steel Blue Carbon, сині гальмівні супорти, а також окремі елементи декору, які виконають в кольорах французького прапора (синьо-біло-червоний). Триколор з’явиться на задньому спойлері і бічних дзеркалах, також поєднання цих кольорів буде використовуватися в прострочці крісел і на шильдиках. Автомобіль оснащений 8,0-літровим W16 потужністю 1500 к.с. Для розгону до 100 км/год гіперкару потрібно 2,5 секунди. Максимальна швидкість машини дорівнює 420 км/год.

Нагадаємо, що від базового «Широна» версія Sport відрізняється більш жорсткими амортизаторами, зміненими настройками заднього диференціала, допрацьованим рульовим керуванням і перепрограмованою системою розподілу тяги. Заради зниження маси на 18 кг розробники встановили карбоновий стабілізатор поперечної стійкості, полегшені колеса і навіть переробили заднє скло. Базова ціна «спортивної» модифікації Bugatti Chiron починається від 2,65 мільйона євро. Вартість машин з ювілейної версії «110 ans Bugatti», швидше за все, буде ще дорожче.


Не пропустіть