Величезний крок вперед: Volkswagen обіцяє здивувати новим Golf

VW Golf нового (восьмого) покоління збереже все краще, що є у моделі сьомого покоління, але при цьому отримає багато сучасних технологій, обладнання і дизайнерських новинок. Він стане «величезним кроком вперед». Таку заяву в кулуарах Женевського автосалону зробив Юрген Штакманн, один з босів Volkswagen.

Новий Golf збільшиться в розмірах у порівнянні з моделлю сьомого покоління, включаючи колісну базу. Це означає, що в салоні буде просторіше. До того ж у нього збільшиться багажник. Але це не означає, що Golf восьмого покоління стане важити більше, ніж попередник. Навпаки, він «схудне» на 50 кг. Як це можливо? Завдяки модернізованій платформі MQB, яка лежить в його основі.

Volkswagen продовжує позбавлятися в своїх моделях від кнопок і ручок на користь сенсорних екранів. Комусь може це не подобається, але такі сучасні нововведення. Ось і у нового «Гольфу» теж стане менше різних кнопок і ручок.

Штакманн також оголосив про припинення виробництва електромобіля VW e-Golf. Боси Volkswagen не хочуть, щоб він конкурував з хетчбеком I.D. У нового “Гольфа”, як і у моделі поточного покоління, будуть «заряджені» версії GTI і R. А ось подальша доля дизельного GTD поки ще не відома.

Серійне виробництво VW Golf восьмого покоління почнеться в червні 2019 року. Ближче до цієї дати Volkswagen оголосить його ціну.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть