В Україні з’явився новий Range Rover Evoque (Фото)

Новий компактний позашляховик Range Rover Evoque представлений у офіційних дилерів Land Rover в Україні. Він став законодавцем нового стилю, дизайну та інновацій.

Стрімкий профіль, що нагадує купе, силует Range Rover Evoque відрізняється завдяки його характерній лінії даху і піднятою горизонтальною лінією, які надають динамічності дизайну. Автомобіль отримав два нових кольори: перламутрове срібло Seoul Pearl Silver і металік з мідними акцентами – Nolita Grey.

У салоні нового Range Rover Evoque, як і раніше, натуральні матеріали: евкаліпт і шерсть. Варіантів обробки і кольорів також стало більше: додалися комбінації Cloud і Deep Garnet.

Новий Evoque може похвалитися і унікальними технологіями. Так позашляховик перший у світі має технологію Ground View, що фактично робить капот невидимим, виводячи зображення камери на верхній сенсорний екран, щоб показати водієві огляд на 180-градусів під передньою частиною автомобіля. Це корисно, коли мова йде про складні місця для паркування або пересування місцями з високими тротуарами.

Розумне дзеркало заднього виду перетворюється в відео екран з високою роздільною здатністю одним натисканням кнопки. Зображення дороги позаду передається з камери, розташованої на задній частині позашляховика, коли видимість в дзеркалі обмежена через великі предмети в багажному відділенні. Також камера забезпечує на 50% ширше поле огляду. Ця технологія забезпечує чіткість і видимість в умовах недостатнього освітлення, а камера має спеціальну губку, яка автоматично очищає її в разі забруднення.

Для українського ринку Range Rover Evoque буде доступний з бензиновими і дизельними двигунами Ingenium. Вартість позашляховика Range Rover Evoque становить від 1 151626 гривень в залежності від комплектації.

Допрем’єрний показ нового Range Rover Evoque в Україні відбувся ще в грудні 2018 року і українські клієнти стали першими в Європі, хто побачив новинку.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть