Mercedes-Benz представив особливу версію родстера SL 500 в Женеві (Фото)

Grand Edition – так називаються ексклюзивні моделі Mercedes-Benz, одну з яких привезли на автосалон в Женеву – повідомляє tarantas.news.

Нові моделі Grand Edition SL 400 і SL 500 отримали численні доопрацювання та особливі колірні рішення як екстер’єру, так і інтер’єру. Крім того, моделі доповнені рядом корисних опцій, які додають зручності в управлінні. Ексклюзивний родстер вже доступний для замовлення у офіційних дилерів марки з 22 лютого.

Клієнт може вибрати між чотирма металевими кольорами: стандартний чорний, блискучий білий, різні відтінки сірого і обсидіанового чорного.

В обладнання Mercedes-Benz SL 500 Grand Edition увійшли ковані диски AMG з 10 спицями діаметром 19 дюймів спереду і 20 дюймів ззаду. Вони пофарбовані в глянцевий чорний колір і мають блискучий обідок. Значки з логотипом «SL Grand Edition», розташовані збоку на бризковиках, тонко відображають статус спеціальної моделі.

Коричневі з перламутровою металевою поверхнею елементи в інтер’єрі відразу кидаються в очі. Традиційно багате стандартне оснащення SL в особливій версії Grand Edition було доповнено системою підігріву на шиї AIRSCARF, спортивною підвіскою, заниженою на 10 мм, а також активними багатоконтурними сидіннями з функцією масажу, клімат-контролем сидінь, пакетами Driving Assistance Plus і Active Parking Assist.

Під капотом Mercedes-Benz SL 500 Grand Edition розташувався 4,6-літровий V8 потужністю 455 к.с. Крутний момент досягає 700 Нм, за рахунок чого розгін до 100 км/год займає всього 4,3 секунди. Вартість такої модифікації починається з позначки в 136 тис. євро.


Не пропустіть