Женева-2019: яким буде новий Mitsubishi Outlander (Фото)

В ці дні на Женевському автосалоні представлений концепт-кар Engelberg Tourer – прообраз майбутнього кросовера Mitsubishi Outlander, нове покоління якого з’явиться в 2020 році – повідомляє usedcars.ru.

Engelberg Tourer – дизайнерський прототип, але деякі з втілених в ньому ідей будуть використовуватися на серійному автомобілі. Це, наприклад, ті ж стилістичні риси корпоративного дизайну фірми, застосовані на новому пікапі Mitsubishi L200 і мінівені Mitsubishi Delica.

Серед них можна відзначити майже горизонтальний капот, а також 2-поверхову «люстру» головного світла з вузькими ходовими вогнями і незграбними фарами, схожими на ті, якими оснащена нова «Деліка».

У салоні Engelberg Tourer є 3 ряди сидінь, цифрова «приборка» і сучасна мультимедійна система з великим тачскріном. Під капотом концепт-кара – гібридна силова установка, що складається з бензомотора об’ємом 2,4 л. і 2-х електродвигунів, розташованих на обох осях.

У звичайному режимі роботи ДВЗ служить в якості генератора – колеса крутяться від електромоторів. Бензиновий двигун підключається до них тільки на високих швидкостях – він надає рух переднім колесам.


Не пропустіть