Особливості нового седана Honda Envix (Фото)

В наступному місяці нова чотирьохдверка японського бренду надійде в продаж. Якщо вірити чуткам, то силова гамма буде зменшена до одного двигуна.

Вперше авто моделі Honda Envix було показано півроку тому. Тоді скло прототипу були наглухо затоновано. На цей раз фірма вирішила розсекретити зображення серійної модифікації, а також розповіла, що старт продажів відбудеться вже 10 квітня.

В основу седана була покладена модель Crider другого покоління. Новинка відрізняється від неї лише решіткою радіатора, зміненою формою бамперів і задньою світлотехнікою. Виробник поки не показав, як саме буде виглядати передня консоль, однак, за всіма іншими параметрами салони цих двох моделей будуть практично однаковими.

Під капотом може бути встановлений літровий мотор на бензині з віддачею в 122 кінські сили. Він поєднується з трансмісією на 6 ступенів механічного типу. Його альтернативою є варіаторна установка.

У базову версію буде входити клімат-контроль, круїз-контроль адаптивного типу, кілька систем безпеки, включаючи моніторинг сліпих зон.

Джерело daily-motor.ru

Не пропустіть