Bugatti випустила електромобіль за ціною Leaf (Фото)

Преміальний бренд повідомив про вихід свого електрокара, який буде коштувати всього 30 тисяч євро. Це значно дешевше популярних автомобілів Ілона Маска. Однак, отримати такий оригінальний екземпляр зможуть далеко не всі, так як виробник випустить новинку тиражем всього в 500 одиниць.

Близько 90 років тому родоначальник знаменитого бренду вирішив створити для свого маленького синочка невеликий автомобіль, який був зменшеною копією Type35. В його основі було покладено електромотор. Через деякий час фірма вирішила випустити лімітовану партію таких мініатюрних машин, щоб діти інших знаменитостей також змогли насолоджуватися керуванням авто, незважаючи на свій юний вік.

Тепер же компанія збирається випустити друге покоління Bugatti Baby, приурочивши це до 110-річчя бренду. Однак, на цей раз машина зможе вмістити в себе не тільки дитини, але і дорослого. Кузов новинки виготовлений на інноваційному 3D принтері, а на передній панелі красується приладова панель. Потужність електромотора складає 13.6 кінських сил, але в режимі дитячого водіння її можна зменшити в 10 разів. Авто оснащене повноцінною гальмівною системою, більш того, встановлено навіть диференціал. Замовлення на новинку почали приймати з учорашнього дня.


Не пропустіть