Нова версія Volkswagen T-Cross виходить на ринок (Фото)

Нову версію популярного німецького компакт-кросу з нетерпінням чекають автомобілісти Китаю. На ринок Піднебесної ця модель вийде вже зовсім скоро.

Подовжена версія компактного кросовера Volkswagen T-Cross готова завойовувати симпатії китайських автомобілістів. Цей SUV, побудований на тій же базі, що і новий Volkswagen Polo, з’явиться в продажу у місцевих дилерів вже найближчим часом. Таку інформацію має портал «Bitauto».

Відомо, що в довжину китайська версія T-Cross виявиться на 89 мм більше, ніж глобальна. До висоти кросу «приплюсують» 10 мм (1 568 мм), а його ширина і колісна база становитимуть 1 750 і 2 563 мм (+88 мм) відповідно.

Головна особливість «розтягнутого» VW T-Cross – рухомий другий ряд крісел, за допомогою якого можна регулювати об’єм багажника. У плані оформлення інтер’єру варто відзначити оригінальний декор і світлодіодне підсвічування. Для кузова авто також буде доступне двоколірне забарвлення. У скільки жителям Піднебесної обійдеться такий автомобіль – поки не відомо. У рух подовжений Volkswagen T-Cross приводить один з двох доступних моторів: 110-сильний «атмосферник» на півтора літра і турбомотор на 1,4 літра потужністю 150 «коней». Привід – безальтернативний передній.


Не пропустіть