У Мережі з’явилися рендери оновленої Skoda Superb (Фото)

Вже незабаром пройде прем’єра оновленого чеського флагмана. Поки ж завдяки шпигунським фото ми можемо з граничною точністю уявити його можливий зовнішній вигляд.

Superb третьої генерації нехай і не продемонструє нам масштабні зміни, проте все ж помітно освіжиться. Так, його радіаторна решітка хоча і залишиться колишньою в сенсі форми і габаритів, проте все ж отримає розширену окантовку, яка, до того ж, стане більш незграбною з верху і з боків. Бампер із переглянутими повітрозабірником і хромованою обробкою. Фари ж тільки здаються колишніми за своєю формою, проте в реальності вони стануть більш звужені в центрі і «виростуть» до решітки радіатора. Крім того, місце газорозрядних ламп займе повністю світлодіодна світлотехніка. Найімовірніше, традиційна емблема ззаду замінить буквене позначення марки, як і в новітніх представників марки. Тоді як бампер рестайлінг може і не «зачепити».

Вже не секрет, що рестайлінговий Superb виявиться першим представником чехів з гібридним варіантом, який, за чутками, буде оснащуватися 150-сильним бензиновим агрегатом і 95-сильним електродвигуном, що дозволяє подолати тільки на електриці до 70 кілометрів.

Прем’єра новинки запланована вже на найближчі місяці.


Не пропустіть