Розроблено крутий кемпер для Mercedes Sprinter (Фото)

Trail Wagon – це причіп подвійного призначення, який може служити і як вантажний перевізник, і як автобудинок.

Цей крутий трейлер RV не «шматок” Mercedes-Benz Sprinter. Це повна збірка від компанії Chinook RV. Виробник автодомів оголосив про свою останню пропозицію на виставці RV Experience на початку цього тижня в Юті.

Це спеціальний алюмінієвий причіп з склопластиковою кришкою і передньою секцією пересувається на одній осі вагою 3175 кілограм з повнорозмірними колесами. Безрамні вікна, що нагадують скло Sprinter, вбудовані з боків. І навіть задні фари відображають те, що ви звично бачите на фургоні від Mercedes.

Однак це не зовсім звичайний причіп для кемперів RV – задні двері рампи відкриваються і за нею знаходиться ще одна електрична дверка, показуючи вантажний транспортер, в комплекті з додатковою алмазною пластиною на підлозі, внутрішніми кріпленнями і лебідкою вантажопідйомністю 2050 кг.

У трейлері встановлена ​​електричне розкладне ліжко розміру “queen-size», яке також може перетворюватися в диван.

Трейлер має бічні вхідні двері для легкого доступу та облаштований повною системою вентиляції.

Кемпер також підключений до рукоятки з підсвічуванням і зовнішньої камерою. Автодім підготовлений для установки двох 110-ватних сонячних батарей. Стіни ізольовані, чого зазвичай не знайти в простому вантажному трейлері.

Ті, хто хоче обладнати трейлер для кемпінгу, можуть вибрати додатковий пакет, що включає в себе холодильник і розважальний центр, а також стійки, шафи, телевізор і повну звукову систему спереду.

Незалежно від обладнання, всім керує передова електронна система з інтеграцією смартфона.

Trail Wagon – це в значній мірі причіп подвійного призначення, який може перевозити пару велосипедів або пару мотоциклів, а також надає деякі додаткові спальні місця.

Ціна на Trail Wagon становитиме близько 38 000 доларів США.

Джерело car.ru

Не пропустіть