З’явилися знімки абсолютно нового Renault Zoe (Фото)

Поглянувши на загальну ситуацію в автомобільній галузі можна припустити, що традиційні двигуни внутрішнього згоряння зовсім скоро повністю поступляться місцем для електричних установок. Хоча насправді це не зовсім так, навіть не дивлячись на те, що майже кожен автовиробник в світі в даний час використовує електрифікацію так чи інакше.
   
До таких компаній бажає приєднатися і французька Renault, яка зараз тестує електромобіль Zoe другого покоління на дорогах загального користування.

Повідомляється, що новинка була помічена на дорогах Північної Європи. Цікаво, що форма пробної машини практично повністю збігається з нинішньою версією Zoe. На превеликий жаль, щільний камуфляж не дозволяє нам бачити все, що відбувається з кузовом новинки, але здається, що електромобіль все ж буде трохи більший, ніж його попередник.

Схожість між двома версіями одного автомобіля кидається в очі – наприклад, форма фар дуже схожа. Попереду ми бачимо більший логотип Renault в оточенні більш гладких фар, які, ймовірно, отримали світлодіодну технологію. Звичайно, на цьому ранньому етапі тестування деякі наші припущення можуть бути не зовсім вірними.

Подробиці про силову установку нового Zoe припускають, що він отримає акумулятор на 50 кВт*год, що забезпечує запас ходу в 400 км (вимірювання проводилися за нормами WLTP). Значне поліпшення швидкості зарядки повинно відбутися завдяки новій технології CCS2 потужністю 100 кВт. Ми очікуємо, що максимальна потужність буде десь в районі 150 к.с.

Джерело carsweek.ru

Не пропустіть