У Мережі з’явилися нові фотографії електрокара Porsche Taycan

Компанія Porsche опублікувала нові фотографії повністю електричної моделі Taycan, прем’єра якої повинна відбутися у вересні цього року.

Зовсім недавно німецький автовиробник опублікував чергову серію фотографій своєї першої повністю електричної моделі – Taycan, на яких спорткар представлений з вже серійним кузовом, але в захисній плівці. Штефан Векбах, який очолює розробку лінійки Taycan з листопада 2014 року, стверджує, що новинка повністю відповідає ключовим характеристикам Porsche.

Йдеться про динамічні показники, емоції і якість матеріалів обробки, але найбільше Porsche характеризує постійна залученість водія в процес водіння, і тут Taycan нічим не відрізняється від своїх братів по модельній лінійці 911. Пан Векбах уточнює, що процес адаптації при переході від одного автомобіля до іншого займе не більше декількох хвилин.

Раніше представники компанії заявляли, що інженерам виробника вдалося підібрати оптимальні налаштування шасі і зробити електрокар схожим на Porsche з традиційною силовою установкою. Новинка буде доступна в двох модифікаціях з батареями різної ємності, хоча до цього мова йшла про три. Топова версія з 600-сильною силовою установкою зможе прискорюватися з місця до 100 км/год всього за 3,5 секунди, а до 200 – за 12 секунд. Компанія вже має близько 20 000 попередніх замовлень і задумалася про збільшення планованого обсягу виробництва.

Джерело tarantas.news

Не пропустіть