Ілон Маск показав нове зображення електричного пікапа (Фото)

Автомобіль отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк. Вже у стандартній комплектації у пікапа буде два електричних двигуна.

Ілон Маск опублікував у своєму Twitter нове тизерне зображення електричного пікапа Tesla. Прем’єра автомобіля відбудеться в кінці цього року. Швидше за все, на зображенні показана вантажна частина майбутнього електрокара.

Новинка буде являти собою великий пікап з подвійною кабіною і посадочними місцями для шести чоловік. Автомобіль отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк. Вже у стандартній комплектації у машини буде два електричних двигуна з «божевільним крутним моментом» і повний привід. Автомобіль зможе проїжджати без підзарядки акумуляторів приблизно 650-800 кілометрів.

Плюс до всього базовий автомобіль отримає адаптивну пневматичну підвіску, яка автоматично буде застосовувати оптимальні налаштування в залежності від конкретного навантаження. Нарешті, пікап буде доступний з фірмовою системою напівавтономного управління Autopilot, функцією повністю автоматичної паралельної парковки, а також з системою кругового огляду.

У березні Tesla представила свій новий компактний електричний кросовер під назвою Model. Ціни на автомобіль стартують від 39 000 доларів. Кросовер запозичив вже наявне шасі від Tesla Model 3. Model Y отримала два електромотора і буде пропонуватися з комплектами акумуляторів різної ємності.

Tesla Motors, орієнтована на виробництво електромобілів, заснована в 2003 році. З 2008 року поставляє на ринок спортивну машину Tesla Roadster. У 2012 році компанія представила седан Model S. Штаб-квартира виробника знаходиться в місті Пало-Альто, Каліфорнія. Штат компанії налічує більше двох тисяч чоловік.

Джерело autonews.ru

Не пропустіть