Hyundai опублікувала перші фото нової версії популярного Tucson

Корейський автовиробник анонсував прем’єру «спортивної» модифікації свого оновленого кросовера Tucson.

Експерти вважали, що найвдалішим місцем для дебюту нового Tucson N-Line стане автосалон в Женеві, але після відмови автовиробника від участі у виставці, презентацію перенесли на більш пізній термін. Відзначимо, що все почалося з тизеру новинки, який з’явився близько місяця тому, а напередодні видання Thekoreancarblog опублікувало перші «живі» зображення «зарядженого» кросу.

Очікується, що кросовер Tucson з пакетом N-Line отримає тільки більш агресивний обвіс, проте технічна частина залишиться без змін. Судячи по знімках, новинка отримає нову решітку радіатора з комірчастою структурою, інші ВТФ, перероблений передній бампер зі зміненими секціями світлодіодних ходових вогнів, збільшеним повітрозабірником, масивним спойлером і дифузором. В інтер’єрі буде переважати обробка зі шкіри з яскраво червоною прострочкою, а на кермі і селекторі вибору передач буде красуватися літера «N».

У рух новинка буде приводитися 1,6-літровим 177-сильним турбомотором і 48-вольтним стартер-генератором, які будуть працювати в парі з 7-ступінчастою роботизованою трансмісією. Привід – виключно повний.

Джерело speedme.ru

Не пропустіть