Кросовер Toyota C-HR 2019 отримає нову базову версію (Фото)

Toyota хоче зробити свій кросовер C-HR максимально привабливим для покупки і саме тому представила нову, більш доступну версію.

Японська компанія представила офіційний список комплектації свого кросовера на 2019 рік. Протягом наступних 12 місяців автомобіль буде пропонуватися всього в трьох виконаннях – LE, XLE, і Limited, а дорожчої версії Premium XLE більше не буде.

З новою базовою моделлю LE, початкова ціна кросовера C-HR тепер починається від 20 995 доларів.

Це робить кросовер приблизно на 1500 доларів дешевше, ніж C-HR XLE 2018 модельного року, який раніше був версією початкового рівня.

Кросовер C-HR в версії LE обладнаний 17-дюймовими сталевими колесами, світлодіодними ДХВ з галогенними фарами і поліуретановим кермом, а також 8-дюймовим дисплеєм інформаційно-розважальної системи з можливістю підключення Apple CarPlay. Якщо заплатити ще 2035 доларів за версію XLE, ви отримаєте такі системи безпеки, як Blind Spot Monitor і Rear Cross Traffic Alert, а також такі функції, як автоматичне складання бічних дзеркал, запуск двигуна без ключа і багато іншого.

У наймаксимальнішій комплектації зі всілякими опціями, кросовер буде обладнаний протитуманними фарами, автоматичними фарами і двірниками, передніми сидіннями з підігрівом, хромованою обробкою вікон, а також шкіряними або шкіряними/тканинними сидіннями. Toyota C-HR 2019 версії Limited обійдеться вам щонайменше в 26 050 доларів.

Кросовер C-HR 2019 обладнаний 2,0-літровим атмосферним двигуном потужністю в 144 к.с. (188 нм), сполученим з варіатором. Запропоновано тільки передній привід.

Джерело 24news.com.ua

Не пропустіть