Оригінальний дім на колесах для справжніх пригод (Фото)

Компанія Storyteller Overland, виробник автомобільних будинків класу RV і екіпірування для активного відпочинку на відкритому повітрі класу B, офіційно представила нову серію фургонів для пригод Mode 4×4.

Справжню революцію в сегменті автодомів вирішили внести інженери бренду Storyteller Overland, які описують свої нові автофургони серії Mode 4×4 як «ідеальний транспортний засіб для подорожей».

«Після аналізу ринку, ми впровадили в наші моделі найкращі функції і системи, спрямовані на поліпшення життя водіїв. У фургонах є все необхідне, для комфортного подолання великих відстаней».

Що б це не означало, автофургони Mode 4×4 дійсно можуть запропонувати покупцям автодомів багато нового.

Ймовірно, найреволюційніша особливість нового Mode 4×4 – це енергосистема LiveFree OTG потужністю 9 кВт, яка була розроблена спільно з працівниками з Volta Power Systems. Йдеться про літій-іонний акумулятор, який забезпечує стійкою енергією всі необхідні прилади, працює він не від мережі, тому немає необхідності використовувати бортовий генератор. Вночі він може працювати з низькопрофільним кондиціонером без необхідності включати енергозабезпечення автомобіля.

Ще однією фішкою є висувний душ Halo, який можна використовувати як в середині, так і на відкритому повітрі.

Відзначимо й багатоцільову лаву Dreamweaver, яка може бути і лавкою, і ліжком.

Автофургони серії Mode 4×4 продають з 12-місячної гарантією або пробігом в 32 186 км, яку можна продовжити в залежності від дилера.

Джерело avtoblog.ua

Не пропустіть