Ferrari вразить єдиним у своєму роді екстремальним гіперкаром (Відео)

Компанія Ferrari опублікувала тизер трекового суперкару, побудованого підрозділом спеціальних проектів на базі гібрида LaFerrari. Випущений в єдиному екземплярі автомобіль називають «найекстремальнішою» моделлю програми Special Projects.

Ексклюзивний суперкар отримав назву Prototipo. В офіційному ролику можна побачити, що двохдверка буде відрізнятися кузовними панелями з видимого карбону, масивним заднім антикрилом, передніми крилами з вентиляційними прорізами. Спартанський салон з кермом в стилі болідів Формули-1 говорить про те, що новинка буде більшою мірою орієнтована на трек, можливо, навіть не отримає допуск на дороги загального користування.

За поки непідтвердженою інформацією, Prototipо побудований на шасі LaFerrari. У рух суперкар призводить гібридна силова установка з двигуном 6.3 V12, в сумі видає 963 кінських сили і більше 900 нм крутного моменту. Коробка – преселективний «робот» з сімома ступенями. З нуля до «сотні» LaFerrari розганяється за три секунди, її максимальна швидкість – 350 кілометрів на годину.

Відділення Special Projects також відповідальне за випуск 740-сильного спідстера F12 TRS, 458 MM Speciale зі зміненим кузовом і поліпшеною аеродинамікою і Ferrari SP38 c дизайном в дусі F40.


Не пропустіть