Ferrari випустила унікальний суперкар, який не можна купити (Фото)

Ferrari представила свій черговий шедевр – модель P80/C, виконану в одиничному екземплярі, як данину поваги минулим моделям – Ferrari 330 P3/P4 і Dino 206 S.

Ferrari P80/C є унікальним творінням для неназваного клієнта, закоханого в знамениті гоночні автомобілі Ferrari 60-х років. Роботу над проектом команда інженерів почала ще в 2015 році, і лише зараз розробка, нарешті, була завершена.

P80/C отримав низьку клиноподібну передню частину, і помітний розсікач повітря під бампером. S-подібний канал в капоті і жалюзі у верхній частині крил допомагають регулювати повітряний потік, а скла виконані таким чином, щоб створити дуже гладкий силует.

Однією з найяскравіших особливостей дизайну суперкара є величезні повітрозабірники прямо за дверима, які привертають увагу до задніх крил мускулистої форми. Відзначимо також унікальний задній спойлер і величезний дифузор з двома великими патрубками вихлопної системи.

Ferrari ніколи не розкриває ціну своїх одиничних екземплярів, але роки розвитку компанії показують, що у неназваного клієнта дуже глибокі кишені. Крім того, навряд чи ми будемо часто бачити цю модель на різних заходах, так як вона, швидше за все, займе місце в гаражі покупця подалі від цікавих очей.


Не пропустіть