Новий Audi RS6 помітили на тестах (Фото)

До цього часу Audi вдавалося зберігати в таємниці свій новий RS6 Avant, хоча компанія й провела кілька заїздів на тестовій версії. Що ж, схоже, що фотошпигунам вдалося, нарешті, зняти фінальний серійний вигляд моделі.

Як можна помітити з останніх фотографій, RS6 Avant абсолютно відрізняється від моделей А6 і S6 фарами, які виглядають більш гострими і більш незграбними, надаючи «зарядженому» універсалу більш грізний вигляд.

Крім того, модель отримає перероблений бампер, більш широкі крила, більш спортивні бічні обважування, масивні овальні вихлопні труби і чорні легкосплавні диски. Відзначимо і чорну накладку, яка з’єднує задні ліхтарі.

Серед інших елементів, що вказують на продуктивність універсалу, потужні гальма і більш низький дорожній просвіт, а мотор модель отримає від майбутньої RS7 Sportback, включаючи повністю новий 4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом на 650 конячок.

У такому випадку цей двигун дасть автомобілю значне збільшення потужності в порівнянні з нинішнім мотором RS6 на 552 конячки в стандартній версії, і на 597 к.с. в версії Performance. Цей же новий мотор, до речі, незабаром можуть поставити на новий Bentley Continental GT.

Джерело news.infocar.ua

Не пропустіть