Представлена ​​екстремальна модифікація пікапа Mitsubishi L200 (Фото)

Компанія Mitsubishi в Таїланді показала концептуальну модифікацію пікапа під назвою Triton Absolute. Новинка володіє більш значними технічними характеристиками в порівнянні з базовою модифікацією, тому машина здатна впоратися з більш складними дорожніми умовами, що однозначно сподобається екстремалам.

Очікується, що новий автомобіль незабаром надійде на конвеєр, адже випуск потужних позашляховиків для багатьох брендів вже став доброю традицією, якщо не популярним трендом.

Новинка отримала збільшений кліренс до 27 сантиметрів, а також широку колію і доопрацьований кузов рамного типу. Крім того, підвіска була перероблена для того, щоб авто могло показати свої властивості навіть на сильному бездоріжжя.

Що стосується технічних характеристик, то їх виробники поки вирішили не розсекречувати, очевидно, підігріваючи інтригу до випуску серійної модифікації. А ось зовні пікап дійсно сильно змінився і став виглядати набагато більш агресивним. Авто отримає вісімнадцятидюймовий диски, а також стильні накладки на бампери, які надають якусь родзинку моделі.


Не пропустіть