ЗАЗ показав два нових автобуса (Фото)

В рамках міжнародної виставки City Trans Ukraine 2019 були представлені свіжі версії пасажирських автобусів ЗАЗ. Головним чином зміни торкнулися дрібних доповнень у вигляді списку додаткового оснащення практичними і технологічними деталями.

Так в автобусів з низькою підлогою ЗАЗ A10 2019 модельного року з’явилися німецькі амортизатори Sachs і польські світлодіодні фари WAS, а в салоні люк з електроприводом і модернізована система управління система управління CAN-шина. Опціонально тепер доступна і модифікація з автоматичною коробкою передач.

Автобус ЗАЗ А10 має довжину в 8,27 метра і колісну базу в 4 метри. Призначений для перевезення пасажирів в місті і вміщує 61 людини при 21-24 сидячих місцях. Оснащується дизельним турбованим мотором китайського виробника Weichai, а в парі до нього пропонується 6-ступінчаста механіка ZF.

Новинка цього року – модель А08 замінить в модельному ряду I-Van A07. Це автобус довжиною в 7,8 метрів здатний розмістити 43 пасажири і призначений для перевезення пасажирів в передмісті. Побудований він на шасі Asia Star і оснащений китайським дизельним мотором 3.0 потужністю 140 к.с. У доступі буде тільки механічна коробка передач. Максимально бус розвиває швидкість 90 км/год.

Крім того А08 матиме і версію для перевезення школярів. Ціна новинки складе близько 50 тисяч доларів.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть