Китайський кросовер Chery Tiggo 8 отримав інтер’єр, як в Range Rover (Фото)

Позавчора китайський автовиробник Chery вперше показав оновлену версію великого кросовера Tiggo 8. Нагадаємо, рестайлінг трапився незважаючи на те, що автомобіль з’явився всього лише близько року тому. Тепер же черга дійшла до демонстрації інтер’єру, який зазнав серйозних змін.

Дисплей мультимедійної системи відтепер винесено за межі передньої панелі, що спричинило за собою і зміни блоку клімат-контролю, а також форми і розташування повітроводів. Змінився весь центральний тунель, який, судячи з усього, надихався новим поколінням Range Rover Evoque і отримав нове глянсове покриття, а також змінений важіль коробки передач, який виявився джойстиком. І навіть цим справа не обмежилася, адже варто зауважити нові кермо і дверні карти.

Нагадаємо, рестайлінговий кросовер Chery Tiggo 8 отримав трохи скориговані фари і ліхтарі, а також змінену решітку радіатора, нові ходові вогні, а також збільшилася кількість хрому.

Головною ж подією оновлення виявився 1,6-літровий 197-сильний турбований агрегат, що прийшла замість колишнього 1,5-літрового 147-сильного двигуна.


Не пропустіть