Нова Subaru Outback дебютує в Нью-Йорку (Фото)

Subaru показала перший тизер нового позашляхового універсалу Outback. Побудована на базі седана Legacy модель багато в чому буде їй відповідати.

Нове покоління “позашляхового” універсалу Subaru Outback буде показано в квітні. Якщо бути точніше, то прем’єра моделі відбудеться 17 квітня на автосалоні в Нью-Йорку. Іншої інформації про новинку поки немає.

Судити з тизера можна тільки про деякі деталі новинки. Outback оснащений вертикальними ходовими вогнями, тоді як у Legacy передній бампер оформлений інакше. Природно, відрізняються колеса, а універсал доповнений пластиковим обвісом і отримав рейлінги на даху.

Ми очікуємо, що Outback буде уніфікований з Legacy по моторам, що означає 182-сильний 2,5-літровий двигун і 260-сильний 2,4-літровий турбомотор, обидва з варіатором і повним приводом.

Інтер’єр Outback не показаний навіть на тизері, але з великою часткою ймовірності салон універсала буде повністю повторювати інтер’єр седана. Ймовірно, може з’явитися лише особливий варіант обробки.

Прем’єра Subaru Outback в квітні швидше за все означає, що в продажу новий універсал як мінімум на ринку США з’явиться до кінця 2019 року. Але всі подробиці будуть відомі тільки після дебюту новинки.


Не пропустіть