Geely запустила новий електромобільний бренд – Geometry (Фото)

Китайська компанія повідомила про відкриття нової торгової марки, під ім’ям якої фірма планує випускати електрифіковані автомобілі. У продаж спочатку надійде седан, але вже через 6 років в модельному ряду налічуватиметься близько десяти новинок, включаючи кросовери.

Відзначимо, що електрокар китайської фірми був розкритий ще кілька місяців тому. Тепер же стало ясно, що в продаж новинка вийде вже під ім’ям Geometry. Повідомляється, що всі моделі в серії матимуть буквене позначення, але більше ніякої офіційної інформації немає.

Geely розповідає, що в даний момент на першу модель суббренда вже зібрано понад 27 тисяч попередніх замовлень, причому більша частина з них надійшла з-за кордону. Однак, коли саме електрокари надійдуть на глобальний ринок – поки не повідомляється.

Нагадаємо, що авто моделі «А» отримає електромотор з потужністю в 163 кінських сили. Він зможе за 8.8 секунд дістатися до сотні, а максимальна швидкість руху складе 150 кілометрів на годину. Запас ходу седана складе 410 кілометрів. У топової модифікації буде встановлена ​​більш ємна батарея зі збільшеним ресурсом. У фірмі повідомили, що новинка отримає люксову комплектацію, яка буде включати в себе величезну кількість сенсорів і датчиків, що розширює перелік асистентів для водія.


Не пропустіть