Mercedes представив маленький Gelandewagen (Фото)

Компанія Mercedes-Benz представила новий кросовер GLB. Публічний дебют «маленького Gelandewagen» відбувся на автосалоні в Шанхаї. На мотор-шоу показали концепт майбутнього автомобіля, а серійну версію представлять восени на мотор-шоу у Франкфурті. Виробництво Mercedes GLB почнеться в 2020 році. У модельному ряді німецької компанії машина займе місце між GLA і GLC. Основними конкурентами кросовера стануть Audi Q3 і BMW X1.

Новинка отримала пневматичну підвіску і адаптивні амортизатори. Незважаючи на скромні габарити, у GLB три ряди сидінь і сім посадочних місць. Другий ряд може складатися в пропорції 40:20:40.

GLB отримав 17-дюймові колісні диски, короткі обвіси, численні хромовані елементи і додатковий захист кузова. На даху машини встановлений додатковий світлодіодний ліхтар. Однак на серійній версії GLB такого елемента не буде. Салон новики отримає обробку шкірою Nappa, нубуком і алюмінієм.

Водієві доступна мультимедійна система MBUX, що дебютувала на сімействі A-Class четвертого покоління. Штучний інтелект вміє самонавчатися і з часом зможе розуміти навіть складні команди.

GLB укомплектували 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 224 к.с. і 350 Н·м крутного моменту. Двигун працює спільно з восьмиступінчастим «роботом» DCT і системою повного приводу 4Matic.


Не пропустіть