Cadillac представив новий крутий седан CT5 (Фото)

На автосалоні в Нью-Йорку марка Cadillac представила новий купеподібний седан CT5, який замінить в лінійці компанії поточну модель Cadillac CTS.

У березні Cadillac показав зовнішній вигляд нової моделі Cadillac CT5. Седан, зроблений в купеподібній стилістиці, стане наступником поточного седана Cadillac CTS. Клієнтам запропонують 2 двигуна і 3 комплектації.

Базовим варіантом стане седан з 237-сильним 2-літровим бензиновим турбомотором. Можна вибрати автомобіль з 335-сильним 3-літровим турбованим V6. Обидва двигуни поєднуються з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач, а привід у новинки може бути як заднім, так і повним.

У стандартну комплектацію преміального седана входить система Adaptive Remote Start, що дозволяє дистанційно встановлювати температуру в салоні, активувати обігрів або вентиляцію сидінь, а також обігрів керма. Доступна і система напівавтономного водіння Super Cruise.

Уже в базовій комплектації Cadillac CT5 оснащується системою попередження про фронтальне зіткнення, автогальмування перед пішоходами, версії Premium Luxury і Sport доповнені утриманням смуги, попередженням про зіткнення під час руху заднім ходом. В якості опції запропоновані адаптивний круїз-контроль, автопаркувальник, система утримання смуги і безліч інших електронних асистентів.

У продаж Cadillac CT5 надійде в комплектаціях Premium, Premium Luxury і Sport. Для двох топових версій доступний пакет Platinum Package, який додає особливу шкіряну обробку і карбоновий декор салону, а також магнієві підрульові пелюстки коробки передач.

На американському ринку продаж нового седана почнеться восени 2019 року. Вартість новинки поки не названа.


Не пропустіть