BMW тестує прототип 2-Series Gran Coupe (Фото)

Баварський автовиробник готує запізніу відповідь Mercedes-Benz CLA – BMW 2-Series Gran Coupe.

Новинку планують представити восени поточного року, навіть вже названо місце дебюту – автосалон в Лос-Анджелесі. Незважаючи на використання слова «купе» в назві моделі, в основному це буде модифікація хетчбека 1-Series в кузові «седан», так само, як CLA – стильний седан, що бере свій початок у хетчбека A-Class.

Якщо подумати, то можна згадати, що у BMW також є седан 1-Series, який не буде замінений новим Gran Coupe. Модель в даний час доступна лише на ринках Мексики і Китаю. Седан 1-Series з переднім приводом, що базується на платформі UKL, відрізняється від нової моделі, яку вдалося сфотографувати фотошпигунам під час тестів, новою платформою, яка отримала назву FAAR.

Інформації про новинку поки не так вже й багато. Звичайно ми чекаємо, що BMW буде продавати седан з повним приводом xDrive в більш дорогих версіях. Крім того, є думка, що американська модифікація буде пропонуватися виключно з повним приводом і 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Повноцінна модифікація M імовірно не з’явиться, оскільки баварці вирішили не розробляти цей напрям на основі моделей з заднім приводом FWD.


Не пропустіть