Hyundai представила свій найменший і дешевий кросовер (Фото)

На міжнародному автосалоні в Нью-Йорку відбулася прем’єра нової моделі південнокорейського бренду – компактного кросовера Venue

До зростаючої модельної лінійки Hyundai новий автомобіль приєднається вже в кінці цього року, з моменту старту продажів на ключових ринках – США і Індії. У лінійці Hyundai новий Venue став сьомим за рахунком SUV і зайняв щабель нижче невеликого паркетника Kona. Таким чином, за своїми габаритами Venue виявився компактніше і Kona. Довжина, ширина і висота новинки склали 4036 мм, 1770 мм і 1565 мм відповідно, розмір колісної бази дорівнює 2520 мм. Для порівняння, Creta і Kona довше нового паркетника на 234 мм і 129 мм.

Моторна лінійка нового Hyundai Venue, принаймні, поки, представлена ​​всього одним мотором – це чотирициліндровий 1,6-літровий бензиновий агрегат, потужність якого виробник не розкриває. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач або «варіатором», привід – тільки на передні колеса.

У список оснащення компактного кросовера увійшли всі звичні системи допомоги водієві – система екстреного гальмування, функція контролю мертвих зон, система утримання в смузі, також водієві доступні Android Auto і Apple CarPlay, а також камера заднього виду і паркувальний асистент.

Продажі нового паркетника в США стартують в четвертому кварталі цього року. Вартість новинки поки не називається, але є всі підстави вважати, що Venue стане не тільки найменшим в лінійці SUV Hyundai, але і найбільш бюджетним її представником.


Не пропустіть