Mercedes-Benz представив нове покоління позашляховика GLS (Фото)

Mercedes-Benz GLS створили на модульній платформі MHA. За рахунок цього колісна база трирядного автомобіля зросла до 3137 мм.

Також третє покоління позашляховика отримало гідропневматичну підвіску E-Active Body Control, яка стежить за дорожнім покриттям і постійно її перебудовує для комфортної їзди.

Також ця підвіска дозволить пересуватися по серйозному бездоріжжю і навіть імітувати розкачку машини, якщо автомобіль загруз в піску або снігу.

Третє покоління Mercedes-Benz GLS надійде в продаж у версіях GLS 450 і 580.

У першій будуть встановлювати 3,0-літровий рядний шестициліндровий турбомотор потужністю 366 к.с. при 500 Нм крутного моменту.

Другу версію оснастять 4,0-літровим твін-турбо V8 з 490-сильною віддачею і показником крутного моменту 700 Нм.
Коробка передач буде доступна тільки дев’ятирівнева автоматична з системою повного приводу 4Matic.

В салоні машини встановили фірмову мультимедійну систему MBUX з 12,3-дюймовим сенсорним екраном. Також позашляховик отримав цифрову панель приладів з об’єднаним екраном MBUX.

В якості опції для GLS буде пропонуватися два окремі крісла другого ряду, а в базовій версії машина буде оснащена диваном. Всі три ряди отримали електричне регулювання.

Ще буде запропонований п’ятизонний клімат-контроль, підігрів і вентиляція першого і другого ряду сидінь, що настроюється підсвічування салону, аудіосистема Burmester і адаптивний круїз-контроль, який здатний не тільки повністю зупиняти автомобіль, але і перебудовувати його в іншу смугу руху.

Третє покоління Mercedes-Benz GLS надійде в продаж до кінця 2019 року. Ціни і комплектації на автомобіль назвуть ближче до старту продажів.


Не пропустіть