Позашляховий Kia Xceed розсекречений до офіційної прем’єри (Фото)

Південнокорейська компанія готується до презентації «позашляхової» модифікації хетчбека Сeed, яка отримала приставку «X» в назві.

Напередодні крос-хетчбек був помічений без будь-якого камуфляжу під час тестів в Нідерландах. Шпигунські знімки моделі були опубліковані порталом autoweek.

Судячи з фото, кросова версія хетчбека отримала оригінальний дизайн, що відрізняється від стандартної моделі. Такий зовнішній вигляд буде вигідно відрізняти Xceed від найближчого конкурента Focus Active, у якого, в порівнянні з базовим Focus, є тільки пластикові накладки на кузові.

Серійна версія Kia Xceed отримає нову оптику, іншу лінію скління, збільшений кліренс, розширювачі колісних арок і переглянуті бампера. Крім того, крос отримає масивний задній спойлер і дифузор з парою вихлопних труб.

Як повідомляє портал njcar, в рух новинка буде приводитися 1,4-літровим 140-сильним турбомотором і наддувним агрегатом об’ємом 1,6 літра з віддачею 204 к.с. Буде і дизельна версія з 1,6-літровим двигуном потужністю 115 або 136 к.с. Система повного приводу не передбачена навіть за доплату.


Не пропустіть