VW тестує нову версію знаменитого кросовера Tiguan (Фото)

Цілком можливо, що офіційна презентація «зарядженого» кросовера VW Tiguan R буде проходити у вересні цього року в рамках автосалону у Франкфурті. Нещодавно, прототип авто був помічений на тестових заїздах по гоночній трасі Нюрбургринг.

Ще в жовтні 2016 року, зарубіжні видання вперше опублікували «шпигунські» фотографії високопродуктивного кросовера VW Tiguan R. З тих пір, німецький бренд представив “заряджений” кросовер T- Roc R, але, схоже, нам доведеться трохи почекати його старшого брата – VW Tiguan R.

Повідомляється, що в цей раз, довгоочікувана німецька новинка була відображена на гоночній трасі Нюрбургринг. Ми не можемо не поцікавитися, скільки потужності VW надасть «зарядженоve» Tiguan R, враховуючи, що вищезгаданий субкомпактний кросовер T-Roc R вже має 300 «коней».

За ідеєю, кількість потужності повинно бути більше, адже в модельному ряду, Tiguan знаходиться вище T-Roc. «Соковиті» чутки про високопродуктивний хетчбек Golf R Plus потужністю до 400 к.с., кажуть, що у 2.0 TSI є серйозний потенціал.

VW визнав, що працює над 3,0-літровим мотором VR6 з турбонаддувом для флагманського седана Arteon R, там потужність складе трохи більше 400 к.с., але поки немає інформації про те, чи є у цього двигуна шанс потрапити в моторний відсік майбутнього Tiguan R. Ми думаємо немає. Зараз, цей 2,5-літровий мотор, встановлюється в кросовер Teramont, де його потужність становить 295 к.с. (499 Нм). Така версія моделі продається в Китаї.

Повертаючись до Tiguan R, очікуйте появи стандартної зв’язки «робота» DSG і системи повного приводу 4Motion. «Механіка» навряд чи буде запропонована. Новинка отримає більш високопродуктивну гальмівну систему і більш жорстку підвіску для поліпшення керованості.


Не пропустіть