Довгоочікуваний Volkswagen Golf нового покоління: свіжа інформація і дата презентації (Фото)

До кінця 3-го кварталу 2019 року на заводі в Вольфсбурзі почнеться випуск нового Volkswagen Golf, а офіційна прем’єра моделі 8-го покоління відбудеться в жовтні.

Розробка нового покоління Volkswagen Golf йшла не дуже гладко і марка вже підтвердила проблеми з електронікою, які змусили відкласти прем’єру новинки. Замість запланованого дебюту Golf VIII на автосалоні у Франкфурті у вересні 2019 року хетчбек покажуть в жовтні – на шоу відбудеться показ лише електромобіля Volkswagen ID

За даними Automotive News Europe, що посилається на кілька джерел всередині німецького автовиробника, точна дата прем’єри поки невідома, але показ новинки точно відбудеться в жовтні. А випуск Golf VIII в Вольфсбурзі і зовсім почнеться в 3-му кварталі 2019 року.

Повідомляється, що в базову комплектацію нового Volkswagen увійдуть повністю світлодіодна оптика, цифрова панель приладів, система утримання машини в смузі руху, а також мультимедіа з 8,25-дюймовим тачскріном. Інформаційно-розважальна система отримає функцію бездротового оновлення – саме проблеми з нею і змусили відкласти прем’єру Golf VIII.

Що стосується старту продажів, то він запланований на лютий 2020 року. На ринок, за чутками, вийде тільки 5-дверний хетчбек. Від 3-дверного варіанту компанія вирішила відмовитися через падіння продажів такої версії в попередньому поколінні, а ось доля універсалу до сих пір не вирішена. Не виключено, що Golf Variant все ж залишиться в лінійці, але з’явиться в продажу пізніше базового хетчбека.

Що відомо точно, так це відмова від електричного e-Golf – його замінить нова модель ID Зате збережеться гібридна модифікація GTE, а також спортивні варіанти GTI і R – обидві цих машини дебютують в 2020 році. Слідом не виключена поява і флагманського R Plus з 400-сильним мотором.


Не пропустіть