Для нового імператора Японії створять унікальну Toyota (Фото)

Автомобіль, створений в єдиному екземплярі, дебютує на публіці вже цієї осені. Відомо, що це буде ексклюзивний кабріолет, створений на базі преміального седана Toyota Century.

Новий імператор Японії Нарухіто, який, як відомо, зійшов на престол 1 травня, замовив кабріолет на базі седана Toyota Century третього покоління. Унікальний кабріолет, який буде існувати в єдиному екземплярі, покажуть під час коронації параду восени поточного року. Нагадаємо, в Японії процес зміни імператорської влади складається з безлічі різних церемоній, основна частина яких запланована на жовтень.

«Цивільний» седан Toyota Century, який стане основою для імператорського авто, було презентовано ще в 2017-му. Під капотом моделі переховувався 431-сильний гібрид з п’ятилітровим «атмосферником» V8, який можна зустріти на Lexus LS 600h.

Салон такого авто розрахований на чотири посадкових місця. До слова, крісла виробник обтяг стовідсотковою шерстю, проте за бажанням покупця в якості оздоблювального матеріалу можуть використовувати і шкіру. Задні пасажири такого Century можуть скористатися підставкою для ніг і функцією масажу. Для їх комфорту – електропривод сидінь, столики, управління «кліматом», мультимедіа з великим дисплеєм і інше.


Не пропустіть