BMW тестує великий електромобіль iNext (Фото)

BMW зараз працює відразу над декількома новими електрокарами. І це будуть не іміджеві спорткари типу i8 і не дивні капсули а-ля i3. У Мюнхені, нарешті, представлять нормальні машини з електромоторами замість ДВЗ. Однією з EV-новинок стане кросовер iX3 на базі Х3. Ще буде конкурент Tesla Model 3 – BMW i4 (щось типу електричної версії 4-Series Gran Coupe). Але і це ще не все. Портал CarAdvice опублікував нову інформацію про топовий електричний SUV – BMW iNext.

У мережі вже з’явилися шпигунські фотографії електромобіля. Машина зберегла деякі риси однойменного концепту і навіть отримала силует кузова шоу-кара. Але більшість радикальних рішень в екстер’єрі, звичайно, до серії не дійшло. BMW iNext не схожий ні на один бензиновий BMW і буде самобутньою моделлю, як Jaguar I-Pace або Audi e-tron.

Автомобіль буде 5-дверним і на відміну від концепту стане оснащуватися традиційними дзеркалами заднього виду. Дверні ручки і середня стійка теж на місці. Шпигуни змогли сфотографувати інтер’єр кросовера, але там поки все занадто далеко від серійного варіанту.


Не пропустіть