Skoda приступила до тестів оновленого Skoda Kodiaq (Фото)

Найбільший з трьох позашляховиків чеської марки готується до легкого оновлення.

Флагманський позашляховик марки був вперше помічений на тестах, і, схоже, ми маємо справу з версією Sportline, судячи по однойменному значку на передньому крилі, а також по дизайну легкосплавних колісних дисків.

Незважаючи на те, що попереду багато камуфляжу, в лініях бампера простежуються нові риси, які більше відповідають модифікації «Sportline», оскільки він трохи більш агресивний. Після оновлення седан Skoda Superb отримав матричні світлодіодні фари, і це говорить нам, що семимісний позашляховик також отримає ряд високотехнологічних рішень.

Форма передньої оптики навряд зміниться і, як видно на знімках, як і раніше передні фари будуть дворівневими, в той час як задні ліхтарі отримають світлодіодні покажчики поворотів, як на «молодшому» Kamiq.

Схоже, що Kodiaq фактично буксирував динамометр. Якщо це припущення вірне, то Skoda тестує новий силовий агрегат. Дивлячись на зміни, які зазнав Superb, Kodiaq, як очікується, отримає більш екологічно чистий 2,0-літровий дизельний агрегат Evo від VW Group, який вперше був помічений в оновленому Passat.

Звичайно, найбільшою зміною стане поява підключаємої гібридної системи, також успадкованої від флагманського седана Volkswagen в модифікації GTE. Вже представлена ​​в Superb iV, гібридна силова установка буде поєднувати 1,4-літровий чотирициліндровий двигун TSI з електромотором, шестишвидкісною DSG і акумуляторну батарею на 13 кВт/год. Двигун внутрішнього згоряння буде розвивати потужність в 156 к.с., тоді як електричний агрегат буде видавати 115 к.с. Таким чином, сумарна потужність складе 218 к.с.

Оскільки абсолютно нова Octavia, як очікується, займе центральне місце на автосалоні у Франкфурті у вересні, оновлений Kodiaq, можливо, не буде представлений до березня 2020 року.


Не пропустіть