Японський “Кубик”: нова версія Suzuki Jimny Gan здивує своєю прохідністю і виглядом (Фото)

Європейський філія Suzuki розробила спеціальну версію нового позашляховика Jimny, яка отримала величезний дорожній просвіт. Модифікація отримала назву Gun, що натякає на «зарядженість» автомобіля. Кліренс спецверсії досягає 31 сантиметри!

Призначена ефектна новинка для італійського ринку. Подовжені важелі підвіски вдало поєднуються з новими амортизаторами і пружинами, які помітно покращують ходові характеристики по бездоріжжю. Японський позашляховик додатково оснастили металевими кожухами на деталі трансмісії і посилили приводні вали. «Зубаста» гума доповнює образ брутального Jimny.

Екстер’єр позашляховика отримав захисний пластиковий обвіс сірого кольору, а також перефарбовані корпуси бічних дзеркал і дах аналогічного відтінку. У салоні спостерігається велика кількість шкіряних вставок і присутні чорні тони, що надають солідності позашляховику.

Під капотом спецверсії ховається стандартний 1,5-літровий двигун атмосферного типу, який розвиває потужність до 102 кінських сил. Працює мотор в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач і системою повного приводу.

Нагадаємо, що ціни на Suzuki Jimny нового покоління стартують в Італії від 22 900 євро. Вартість спецверсії Gun буде оголошена перед виходом в продаж.


Не пропустіть