Презентували ексклюзивний електрокар з дизайном від класичного Ford Mustang (Фото)

Британська компанія Charge Cars анонсувала електрокар, виконаний в стилі Ford Mustang 1967 року. Для розробки цього проекту були залучені фахівці, які раніше працювали в McLaren, Jaguar Land Rover і команді Williams.

Charge Cars для створення свого електрокара спочатку придбала ліцензію на використання дизайну оригінального Mustang. Тільки після цього розроблялася база і силовий агрегат. Всі подробиці Charge Cars розкриє на Фестивалі швидкості в Гудвуді.

Поки відомо, що електричний Mustang буде випущений обмеженим тиражем – 499 од. У кожній машині буде встановлено чотири електричних двигуна сумарною потужністю 476 к.с. і 1200 Нм крутного моменту. Така силова установка дозволить розганятися від 0 до 96 км/год за 3,9 сек. Про батарею поки нічого не відомо, але в компанії відзначили, що її вистачити, щоб на одному заряді проїхати до 322 км.

На Mustang від Charge Cars вже можна оформити замовлення. Електрокар оцінили від 300 тисяч фунтів стерлінгів. Перші поставки автомобілів компанія планує організувати у вересні.


Не пропустіть