Kia представила новий “крутий” кросовер Kia XCeed (Фото)

Kia представила свій новий кросовер, створений на одній платформі з Ceed третього покоління.

Новинка отримала назву XCeed і на відміну від свого донора вона отримала іншу зовнішність, збільшений дорожній просвіт і переналаштовану підвіску. Мотори в кросовері встановлюватимуть такі ж, як і в Ceed.

Kia XCeed в модельному ряду марки займе місце між Stonic і Sportage. Машина отримала абсолютно інший «передок», оригінальну оптику, інші бампера і нову радіаторну решітку.

Кросовер на відміну від хетчбека Ceed виріс в розмірах. Так, він на 85 мм довший, ширший на 26 мм і вище на 43 мм, а дорожній просвіт в XCeed становить 184 мм.

Багажне відділення становить 426л, а це на 31 л. більше, ніж у Ceed. При складеному другому ряді сидінь об’єм багажного відділення складе 1378 літрів.

Задній ряд складається в пропорціях 40:20:40. Привід п’ятої двері в XCeed електричний, але його можна замовити тільки в топових комплектаціях кросовера. Також в якості опції можна замовити цифрову панель приладів з 12,3-дюймовим дисплеєм.

В Європі XCeed буде пропонуватися з літровим турбомотором потужністю 120 к.с., 1,4-літровим наддувним ДВЗ з віддачею 140 к.с. і 1,6-літровим силовим агрегатом, який встановлюється в Ceed GT і ProCeed GT.

Віддача цього двигуна становить 204 к.с. Дизельна лінійка представлена ​​1,6-літровим агрегатом потужністю 115 або 136 к.с.

Трансмісія буде запропонована механічна 6-ступінчаста або семиступінчаста роботизована з двома зчепленнями. Привід для Kia XCeed передбачений тільки передній.

В Європі Kia XCeed в продажу з’явиться в третьому кварталі 2019 року.


Не пропустіть