Lexus представив ексклюзивну версію седана Lexus LS

Японська компанія презентувала лімітовану версію флагманського седана.

Нещодавно компанія Lexus представила світовій публіці лімітовані моделей LC Inspiration і LX Inspiration, тепер же показана ще одна ексклюзивна машина. Першим був показаний седан LS 500 Inspiration з унікальною комбінацією кольору екстер’єру та інтер’єру. Всього буде виготовлено 300 примірників.

Відмінна риса новинки – особливий колір кузова Deep Garnet, який дебютував на LS 500. Як коментують представники марки, відтінок являє собою глибокий металевий відтінок червоного, що переливається на сонці і має глибокий і блискучий тон в тіні.

Крім того модель має 20-дюймові колісні диски з Black Vapor Chrome. Диски також переливаються на сонці. Крім того особлива обробка є і в салоні: біла шкіра використовується в обробці сидінь, центральної консолі і дверних панелях, а також присутні скляні вставки Kiriko на дверних панелях, світлодіодне підсвічування і напис «Lexus» в кожних дверях.

У рух седан приводиться 3,5-літровим V6 з подвійним турбонаддувом з віддачею 416 кінських сил і 599 Нм крутного моменту. З нуля до сотні новинка розганяється за 4,6 секунди. Продажі моделі стартують восени цього року.


Не пропустіть