Новий Geely Atlas Pro з двигуном від Volvo представили офіційно (Фото)

Geely в Китаї провела презентацію свого нового кросовера Boyue Pro, який також продається під назвою Atlas.

Новинка відноситься До 2020 модельного року і вона істотно відрізняється від попереднього кросовера. Як виявилося, були внесені великі зміни як до зовнішності, так і в салоні.

Нове покоління Boyue Pro стало довшим на 25 мм і тепер показник становить 4 544 мм, ширина залишилася колишньою – 1 831 мм, а висота стала на 19 мм більше посилання – 1 713 мм. Колісна база залишилася колишньою – 2 670 мм.

Зі зміною покоління китайський кросовер отримав турбомотор від компанії Volvo. Тепер під капотом встановлюється 1,5-літровий турбований ДВЗ потужністю 177 к.с. при 255 Нм крутного моменту. Також буде пропонуватися версія з 1,8-літровим 184-стильним турбомотором.

Трансмісія для першого силового агрегату пропонується шестиступінчаста автоматична від Aisin, а з другим мотором доступна семиступінчаста роботизована коробка. Привід для Geely Boyue Pro пропонується передній або повний.

У салоні кросовера тепер встановлюється цифрова панель приладів і нове рульове колесо. Також була перероблена центральна консоль і встановлений великий сенсорний екран мультимедійної системи.

У Китаї продажі нового покоління Geely Boyue Pro почнуться восени, а ціни на кросовер будуть оголошені ближче до старту продажів.


Не пропустіть