Найбільш довгоочікуваний кросовер Volkswagen T-Roc презентували в Україні (Фото)

Volkswagen T-Roc таки добрався до України! Причому з собою найпопулярніший компакт-кросовер на ринку Західної Європи, що розійшовся в минулому році тиражем в 140 тисяч екземплярів, привіз ще й новий для нас мотор – 150-сильний 1.5 TSI з системою деактивації циліндрів. Власне, цей двигун буде для новинки і єдиним (принаймні до наступного року), так само як 7-ступінчастий робот DSG і передній привід. Мотор дозволяє розігнати машину до сотні за 8,4 с, а витрата палива в змішаному циклі становить 6,8 л/100 км.

Запропоновано три комплектації: Life, Style і Sport. Дві останні доступні в двокольоровому виконанні – передбачені 24 такі комбінації, а разом з одноколірними варіантами забарвлення палітра T-Roc налічує 35 варіантів. До того ж можна замовити і індивідуальне оформлення передньої панелі кольоровим декором. А ще додайте сюди кілька варіантів колісних дисків: вони можуть бути не тільки сріблястими, але також чорними, синіми або помаранчевими!

Оснащення вельми прогресивне, чого і слід було очікувати від німецького бренду. У всіх комплектаціях є системи Lane Assist і Front Assist (контроль рядності руху і запобігання фронтальних зіткнень), в версіях Style і Sport є адаптивний круїз-контроль. А в числі опцій – адаптивна підвіска з прогресивним рульовим керуванням, електропривід п’ятої двері і приладова панель з великим дисплеєм, на повний розмір якого можна вивести карту навігації.

За стартову версію Life просять від 635 495 гривень, Style оцінили мінімум в 687 398 гривень, а топ-варіант Sport без допопцій «заважить» на 780 167 гривень.


Не пропустіть