З’явилися подробиці про нові версії позашляховика Jeep Wrangler

Американський автомобіль 2020 модельного року зможе запропонувати своїм покупцям широку моторну гамму, в яку увійдуть гібридні мотори.

Не так давно, зарубіжні видання стали писати про те, що американський позашляховик Jeep Wrangler 2020 модельного року отримає гібридні силові установки. Йдеться про нові версії чотирьох- і шестициліндрових двигунів, що працюють на бензині, які отримають статус «м’який» гібрид.

Повідомляється, що комплектація Unlimited Sahara буде оснащена атмосферної V-подібною “шісткою” або рядним чотирициліндровим мотором робочим об’ємом 2,0 літра. Обидва ці агрегати будуть працювати в парі з стартер-генератором, який буде брати енергію від бортової енергосистеми на 48 вольт.

Культовий позашляховик також можна буде придбати з наддувним дизельним мотором об’ємом 3,0 літра. Про його показники вихідної потужності саме для Jeep Wrangler 2020 модельного року нічого поки невідомо. А ось той же мотор, який ставиться також на повнорозмірний пікап Ram 1500 і середньорозмірний Jeep Gladiator може похвалитися потужністю в 260 кінських сил і 650 Нм крутного моменту.


Не пропустіть