ПОЛЯРИЗАЦІЙНІ ОКУЛЯРИ ДЛЯ ВОДІЇВ

Керування автомобілем в ясний сонячний день нерідко супроводжується сильним дискомфортом для водія. Відблиски сонця не тільки завдають шкоди очам, а й можуть стати причиною поганого бачення дороги, що загрожує дорожньо-транспортною пригодою. Ось чому обов’язковим придбанням для кожного водія є автомобільні окуляри. Купити таку модель можна в будь-якому спеціалізованому магазині. Ви можете навіть велоочки купить Вибирайте поляризаційні автомобільні окуляри для сонця, вони гарантують абсолютний захист очей від ультрафіолетових променів.

Виготовляють автомобільні сонцезахисні окуляри з сучасних матеріалів оптики, що дають можливість використання фільтрів, як в денний, так і в нічний час. Є моделі з бічними екранами, що захищають від бокового потрапляння світла, є моделі, що захищають від зустрічних фар. Якщо ви купите окуляри автомобільні поляризаційні, то зможете з цілковитим комфортом подорожувати, як влітку, так і взимку, не боячись палючого сонця або відбиття світла від білосніжній поверхні землі. Водійські окуляри поляризовані також допоможуть водієві оцінити стан на дорозі, якщо зустрічний автомобіль не вимкнув дальнє світло.

Водійські окуляри повинні мати наступні характеристики:
Покращена видимість на дорогах.
Зниження ризику травми очей на увазі використання пластикового матеріалу для фільтрів.
Легкість і комфорт, який відчувається водієм в окулярах.
Довговічна оправа.
Оптимальна вартість (не дешева).
Велика розмаїтість очок в модельному ряду одного виробника.
Сучасний спортивний дизайн.

Вибравши підходящі водійські окуляри, купити їх вам не складе ніяких труднощів. Однак не варто покладати на них повну безпеку поїздки. Багато що залежить і від технічних характеристик машини і від досвіду водія, здатного максимально концентруватися на дорозі і вчасно реагувати на нестандартні ситуації.

Ще 5 років тому, багато хто не розумів, як окуляри водія поляризаційні можуть забезпечити безпеку водія в нічний час, тим більше на швидкісній трасі. Однак все більше автомобілістів на сьогоднішній день вже встигли оцінити здатність очок справлятися з відблисками зустрічних фар і підвищувати чіткість бачення найближчих об’єктів. Якщо ви вибираєте автомобільні окуляри, ціна яких висока, зверніть увагу на моделі, що мають здатність захищати водія від засліплення.


Не пропустіть