Бізнес ідея: надання в оренду тралів

Надання в оренду спеціальної техніки – вигідне і перспективний напрямок в бізнесі, що дозволяє підприємцю отримувати стабільний і високий дохід. Багато організацій, які гостро потребують спецтехніки, укладають договори оренди тралів, і перевозять масивні вантажі чималої ваги. Зазвичай це відбувається в тих місцях, де іншого способу, як перевезти необхідний вантаж за допомогою автотехніки, більше немає. Великогабаритний і важкий вантаж може бути доставлений на залізничну станцію, а звідти його вже доводиться транспортувати на тралі, до місця кінцевого призначення.

Організація бізнесу по здачі в оренду тралів

Тому оренда спеціальної техніки, досить затребуваний вид бізнесу, і користується достатнім попитом серед підприємців. Але, не дивлячись на велику конкуренцію, зайняти свою нішу в цьому виді господарської діяльності, можна, якщо докласти певних зусиль і організаторські здібності.

Як відзначають засновники стартапу, коли підприємець вирішує освоїти бізнес з оренди спецтехніки, то йому слід купить трал. Низькорамний трал буде найкращим причіпним обладнанням, призначеним для перевезення об’ємних і важких вантажів. На тралі можна перевозити не тільки великі партії продукції, такої як труби або ліс, а й цілком можливо транспортувати до місця призначення різну будівельну техніку, наприклад, як бульдозер, або асфальтоукладальник. У період збиральних робіт, оренда тралів досить затребувана у сільгоспвиробників, які за допомогою такої платформи можуть перевозити комбайни.

Звичайно, найкращим варіантом буде, коли підприємець поповнить свій автопарк різними вантажними платформами, розрахованими на транспортування різного тоннажу, однак така перспектива не змусить себе довго чекати.

Найбільш затребувані вантажні платформи

Досить популярні і затребувані такі вантажні платформи, які мають такі технічні параметри і характеристики:

трали з трьома осями, здатні перевозити вантаж вагою до 32 т і довжиною до 20 м;
трали з чотирма осями, здатні перевозити до 60 т вантажів, що мають довжину до 20 м;
пятіосние причепи – до 80 т і 33 м;
трали в шість осей і перевозять вантаж вагою до 100 т і довжиною до 35 м.
Надалі, коли підприємець впевнено стане на ноги, то всю цю необхідну спецтехніку він зможе придбати, і буде успішно здавати в оренду.


Не пропустіть