Як вибрати кіно для вечірнього перегляду

Напевно, вам знайома ситуація, коли ввечері хочеться сісти біля екрану телевізора, включити цікавий і захоплюючий фільм і розслабитися. Але ось біда, на прикметі немає жодної кінострічки, і пошук загрожує затягнутися не так на одну годину.

В такому випадку, необхідно скористатися нашими порадами.

Звертаємося до спеціалізованих сайту

Якщо вам все одно, який фільм дивитися, зверніться за допомогою до спеціалізованих сайтів, і подивитися новинки фильмов онлайн 2011 2012. Знайти відповідний фільм можна декількома способами:

Подивитися топ-250 кращих фільмів.
Ознайомитися зі списком фільмів, що вийшли за останній рік.
Вибрати певний жанр і ознайомитися з кінострічками, що відносяться до нього.
Ознайомитися з фільмографією будь-яких акторів. Цілком можливо, знайдеться стрічка, з якої ви ще не знайомі.
Скористатися функцією «Випадковий фільм».
Знайшовши зацікавив вас фільм, обов’язково подивіться трейлер, в якому більш-менш детально викладається зміст фільму. А після вибору тієї чи іншої кінострічки, необхідно не тільки почитати рецензії на нього, але і дізнатися відгуки про фільм. Це допоможе вам визначитися, чи варто дивитися фільм або ж повернуться до пошуку.

Пошукати на торрентах і в онлайн-кінотеатрах

Другий варіант – зайти на будь-який популярний торрент або кінозал і ознайомитися зі списками популярних файлів або фільмів, які дивляться в даний момент користувачі ресурсу. Цілком можливо, що хоча б один – два фільми з цього списку ви ще не бачили, і вони допоможуть вам приємно провести вечір.

В онлайн-кінотеатрах ви зможете не тільки почитати опис фільму і подивитися трейлер, а й відразу оцінити якість стрічки, перекладу і озвучки, що вельми важливо при перегляді новинок кіно.

Запитай у одного

Якщо ж ви бажаєте подивитися фільм певної тематики і спрямованості, і при цьому ще й знаєте, який сюжет вас зацікавить – запитаєте ради у інших людей. Найбільш швидким і легким способом буде задати питання на форумі. Головне точно написати, що ви очікуєте від фільму, а після отримання відповідей обов’язково ознайомитися з описом стрічки, її трейлером, і як вже згадувалося, дізнатися відгуки про фільм.

Як бачите, знайти фільм на вечір не так вже й складно. Головне – використовувати один або кілька перерахованих нами способів, вчасно ознайомитися з трейлером і відгуками про фільм, і тоді прекрасний і незабутній вечір в компанії улюблених акторів вам забезпечений.


Не пропустіть