Як грати в Гослото 6 з 45?

Лотерея “Гослото “6 из 45” проходить за стандартною схемою 6 з 45. Ігри, які йдуть за такою схемою, дуже популярні в усьому світі через простоту правил і хороших призових.

Суть гри такий же, як у всім відомій радянській лотереї «Спортлото»: в кожному розіграші потрібно спробувати вгадати шість номерів з 45, які є в лотерейному барабані.
Ціна мінімальної комбінації чисел (6 з сорока п’яти) становить 50 руб. Загальна сума участі в накладі визначається множенням ціни мінімальної комбінації на кількість комбінацій і на кількість тиражів, в яких братиме участь ставка. У кожну ставку може входити одна або кілька ігрових комбінацій. Під час телевізійної трансляції розіграшу лототрон видає виграшну комбінацію, яка складається з 6 чисел куль. Для перемоги потрібно вгадати хоча б 2 числа, а за 6 вгаданих чисел можна отримати найбільший виграш .

Правила лотереї
Для гри в Гослото потрібно:
в своєму населеному пункті знайти розповсюджувача квитків Гослото;
отримати безкоштовно купон, і заповнити його;
передайте розповсюджувачу купон для сканування в терміналі;
оплатіть ставку в лотереї;
отримаєте лотерейний квиток з вашої комбінацією;
очікуйте результатів розіграшу.

Заповнювати купон потрібно строго за правилами:
Застосовуйте для заповнення ручку з синім або чорним чорнилом.
Відзначайте обрану ігрову комбінацію, за допомогою хрестика, галочки або точки на одному або декількох полях.
Відмітки повинні бути чіткими і не виходити за межі осередків.
При помилку потрібно поставити позначку в графі «скасування» в потрібному полі з числами.
Виконавши ці нескладні правила при заповненні, ми можете розраховувати на те, що термінал коректно роздрукувати ваші дані на лотерейному квитку.

Купон містить шість полів з ​​числами, які мають буквене позначення: А, Б, В, Г, Д, Е. На ваш розсуд про тметьте по 6 чисел в одному або декількох полях.
Якщо поставити позначку в графі «автоматично», то вибір за вас буде робити лотерейний термінал, зазначивши будь випадкові числа. Якщо відзначите графу «скасування», то числа, записані в ігровому полі, не враховуватимуться терміналом.

Внизу є графа, де можна вказати в якій кількості тиражів братиме участь дані вибрані комбінації.


Не пропустіть