Як вибрати гарне СТО

Всі автолюбителі рано чи пізно стикаються з необхідністю вдатися до послуг станції технічного обслуговування. Однак знайти хороше СТО не так то просто, як здається на перший погляд і дуже часто відбувається ситуація, при якій власник автомобіля залишається незадоволений ремонтом або вважає вартість такого ремонту дуже завищеною.

Як же знайти хороше СТО?

Перше що ми можемо зробити – це пошукати інформацію в інтернеті, наприклад, ввівши в пошукову систему запит СТО Киев. В інтернеті можна знайти як рекламу різних СТО, так і сайт з інформацією. Також можна знайти рекомендації інших автолюбителів, які вже користувалися послугами того чи іншого СТО та можуть сказати що їм сподобалося в обслуговуванні або навпаки не стануть рекомендувати користуватися послугами СТО.

Можна поцікавитися у друзів або родичів і попросити рекомендацію у них.

Далі вам слід уважно придивитися до роботи обраного вами СТО, а саме найважливішим фактором вибору має стати наявність на ньому спеціалізованого обладнання. Якщо СТО схоже на темний гараж з наявністю простих інструментів, то, швидше за все вам не зможуть в ньому надати професійні послуги і ремонт вашого автомобіля може вийти вам боком, при цьому, вартість послуг може не відрізнятися від хорошого СТО або навіть часом бути дорожче.

Вартість послуг не є показником професіоналізму і не варто робити висновок лише виходячи з цього.

Наявність спеціалізованої техніки на СТО обов’язково, адже вашого автомобіля може знадобитися діагностика.

Зверніть увагу і на персонал СТО. Фахівці повинні мати спецодяг і їх робоче місце повинно виглядати охайним.

Варто також поцікавитися про те, які запчастини використовуються в процесі ремонту. Вам просто можуть на деяких СТО запропонувати оригінальні деталі за дуже високими цінами. Якщо ви не готові оплатити такий ремонт, то варто вибрати СТО простіше.

У будь-якому випадку слід уважно ставитися до ремонту свого автомобіля, щоб він прослужив вам довго.


Не пропустіть