ЯК ВИГІДНО КУПИТИ АВТОЗАПЧАСТИНИ НА ІНОМАРКИ?

Де вигідно купити автозапчастини на іномарки ? автозапчастини на іномарки

на авторазборке;
в найближчому спеціалізованому магазині;
в інтернет-магазині запчастин для іномарок .
Для кожного способу можна знайти безліч як позитивних, так і негативних моментів. Нижче розглянемо плюси і мінуси придбання автозапчастин в різних магазинах.

Пошук запасних частин на авторазборках

В принципі такий варіант пошуку запасних частин найбільш популярний серед різних верств населення. В основному на розборках шукають запчастини для іномарок, які вже перестали випускатися. У цьому випадку практично єдиним варіантом відновлення працездатності «залізного друга» є відвідування авторозбирання.
Також багато власників автомобілів іноземного виробництва віддають перевагу саме авторозбирання через те, що тут можна придбати оригінальні запчастини, нехай і дещо використані, за доступною ціною.

Мінусом придбання запасних частин в подібних місцях є покупка «кота в мішку». Існує велика ймовірність того, що запасна частина практично відразу після її придбання вийде з ладу.

Придбання запасних частин в спеціалізованому магазині

Такий спосіб вибирає більшість автолюбителів. З одного боку, набуваючи запасні частини можна відразу отримати консультацію по їх вибору. З іншого, можна самостійно і контролювати підсумкову вартість замовлення вибираючи товар від різних виробників.

Але звернення до спеціалізованого магазину не є панацеєю при виборі автозапчастини для іномарок . Такі магазини пропонують покупцям запасні частини за завищеними цінами, адже крім оплати за їх придбання і складування доводиться витрачатися на працю працівників, оренду приміщень та їх охорону і т.д.Кроме цього, такі магазини мають обмежене місце під складські приміщення, а доставка відсутніх в наявності частин залежить від інтенсивності замовлень і їх популярності. Також варто враховувати, що продавці не завжди лояльні до покупця, а тому не порадять купувати автозапчастини по збалансованої вартості.

Пошук автозапчастин в інтернет-магазині Крос-код або онлайн

З розвитком інформаційних технологій і появою комп’ютера в кожному будинку все більше автовласників віддають перевагу пошуку необхідних компонентів в інтернет-магазині автозапчастин . Такий спосіб вибору є найбільш актуальним і вдалим щоб капити автозапчасти оптом киев на АДМИРАЛ-С. Тільки при підборі автозапчастин по VIN запитом через менеджера або самостійно онлайн, користувач може точно контролювати співвідношення ціни і якості товару, що купується. Він може вибрати як оригінальні запчастини по вин запитом , так і придбати крім оригінальних, якісні аналоги по каталогам, які будуть трохи нижче за вартістю.

Ще однією перевагою придбання в інтернет-магазині “Крос-код” є послуга « автозапчастини з доставкою », а це значить, що всі необхідні комплектуючі привезуть за вказаною адресою незалежно від інтенсивності замовлень і їх вартості.


Не пропустіть