Як вибрати фільм для перегляду?

Перед безпосереднім вибором фільму слід знайти кілька бажаних варіантів. Якщо доступ до Глобальної Мережі, то можна відвідати будь-який популярний сайт, на якому фільми, онлайн серіали або відео. Якщо фільм буде проглядатися декількома людьми, то слід врахувати смаки всіх членів компанії. Необхідно проаналізувати всі пропозиції і після цього підібрати сюжет. Також слід спиратися на настрій всієї компанії. Ще можна спробувати пригадати, які хороші фільми радили товариші останнім часом. Можете смотреть День независимости 2 – відмінний фільм для великої компанії.

Двадцять років тому досвідченому вченому Девіду Левинсону і американським солдатам вдалося зупинити повномасштабне інопланетне вторгнення. Завдяки комп’ютерному вірусу було ослаблено силове поле корабля прибульців. З тих пір люди добре підготувалися. Вони стали використовувати інопланетні розробки для того, щоб в разі небезпеки легко захистити Землю. Девіду Левинсону і групі військових пропонують пройти в віддалену місцевість, де зазнав аварії інопланетний корабель. Вчений приходить в жах! Девід розуміє, що прибульці готують ще одну атаку. І знову наближається День Незалежності. Інопланетяни врахували помилки, вчинені 20 років тому, і комп’ютерним вірусом так просто не здолати істоти з іншої планети. Людський світ знову опинився на межі тотальної ліквідації. Прибульці стали потужнішими, розумніший, і їхні кораблі набагато більше, ніж 20 років тому. Від дій Девіда і жменьки настільки ж сміливих людей залежить майбутнє всієї раси. Інопланетяни безкомпромісні, і тому вони не беруть полонених. Їх цікавить тільки домінування на чужій планеті, а значить, їх необхідно повністю нейтралізувати. І 4 липня стане або кінцем людства, або днем, коли буде врятований світ!

Які ще варіанти?

Можна спробувати переглянути свою фільмотеку і вибрати вже переглянуту і вподобану картину. Може, десь завалялися викачані фільми або диски з фільмами, які були відкладені і забуті.

Якщо вибір фільму став складним завданням, то можна подивитися існуючі афіші. Цілком може бути, що в кінотеатрах йдуть такі картини, які всім сподобаються. Можна подивитися трейлери та опису таких фільмів. У кінотеатр теж краще йти разом з компанією, щоб насолодитися сюжетом і обговорити фільм з друзями.

Якщо не хочеться виходити на вулицю, то допоможе Глобальна Мережа. Пошук фільмів можна проводити за допомогою спеціальних сайтів, застосовуючи різні фільтри. можливість сортувати фільми по рейтингу, жанрами, роком випуску і ключові слова. Також в Інтернеті можна швидко розтринькати фільм, щоб переконатися в цікавому сюжеті, а потім включати його в звичайному режимі.


Не пропустіть