Як вибрати і де придбати якісний бетонозмішувач

Приготування бетону – одне з основних будівельних етапів. Всі, хто ставить за мету самостійно приготувати якісний міцний бетон, приходять до того, щоб купити бетономішалку.

Принципи роботи і типи бетономішалок.

Бетономішалки мають свою класифікацію. За принципом роботи бетонні міксери бувають двох типів.

Гравітаційні бетонозмішувачі готують і в’язкі, і жорсткі будівельні склади, які розмішуються лопатями всередині барабана об’ємом до 300 л. Лопаті запобігають небажаному ковзанню суміші по стінках. Такі агрегати доцільні для будівництва в індивідуальному господарстві. Діляться на два підтипу:
-легко піддаються ремонту вінцеві, мають чавунне, сталеве або пластмасове зубчасте колесо ‘вінець’ навколо барабана;
– редукторні, що відрізняються надійністю і довговічністю при експлуатації.

Примусові бетономішалки через значних розмірів придатні тільки в виробничих масштабах. ‘Павукоподібні’ лопаті ретельно перемішують склади з великою кількістю води.

Технічні характеристики бетономішалки.

Вибір бетономішалки грунтується на тих видах робіт, які планується здійснити. Обсяг барабана і продуктивна здатність апарату завжди прописана в технічних документах.

Для будівництва гаража, альтанки або ремонтних робіт досить буде обзавестися бетономішалкою в 100 л. Об’ємні характеристики агрегату в 100-150 л комфортні для будівництва будинку в один поверх. Для зведення будинків від 2 до 3 поверхів варто озброїтися бетонозмішувачів з об’ємом в 300 л і вагою від 50 кг. Для багатоповерхового будівництва необхідна бетономішалка з об’ємом від 300 л і більше. Головне правило при роботі з бетономішалкою – це запобігання перевантаження. Оптимальне завантаження повинна коливатися від 80% до 85%.

Важливо переконається, щоб апарат був оснащений функцією завантаження суміші і її вивантаження. Бетон – важкий матеріал, і як правило вивантажується за допомогою скіпа або рукояток і штурвалів. Важливою характеристикою є потужність бетонозмішувача. Від цього показника буде залежати тривалість безперервної роботи з максимальним навантаженням.

Багато при виборі бетономішалки орієнтуються лише на фірму виробника, але варто неодмінно вивчити вигідні пропозиції інтернет-магазину Конструктив, в якому можете купить бетономешалку для індивідуального будівництва з кращими технічними характеристиками. Оптимальна ціна бетономішалок та якість представленої продукції, її асортимент умови доставки – ось чим пишається команда інтернет-магазину Конструктив.


Не пропустіть